Beoordelingen van Pizza Butler Groningen

Recente recensies

5.0
Nella
11 juni 2024

Heerlijk pizza erg lekker het beste in de buurt

Eva
10 juni 2024

Heerlijke lasagne gegeten!!

h.vos
10 juni 2024

lekkere pizza, maar ik woon dichtbij en kreeg een pizza die bijna koud was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

g meulenaar
9 juni 2024

goed en lekker en snel, zoals altijd ;-)

A. noniem
8 juni 2024

De pizza was zoals gewoonlijk super. Helaas klopte de 'verwachte bezorgtijd' helemaal niet met de de uiteindelijke bezorgtijd. Wel een vriendelijke bezorger!

Maakt niet uit
3 juni 2024

1.5 uur van te voren de bestelling doorgegeven en toch komen ze een half uur te laat met een lauwe pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kathinka
2 juni 2024

Super snel, een beetje minder zout is een tip

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jur Lommerts
1 juni 2024

Werd meer dan een half uur later dan afgesproken bezorgd.

Marjolein
1 juni 2024

Heerlijk pizza, heet geleverd!

Jennifer
28 mei 2024

Heerlijk gegeten en netjes optijd bezorgd! Wij kregen een flyer erbij met 10 korting ( euro, pizza of %?) geen idee! ;) Maar zeker voor herhaling vatbaar!

huug
28 mei 2024

super vriendelijke bezorging en goede prijs/kwaliteit

Andre honebeeke
27 mei 2024

Prima pizza lekker dichtbij !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Trudy van Bruggen
26 mei 2024

Ik had hem voor 19.00 uur besteld, hij was er al voor 18.00 uur. Deze keer niet erg, maar kan lastig worden als je nog niet thuis bent.

Noa
25 mei 2024
Jeannette
24 mei 2024

Altijd SUPER pizza's

Rick
21 mei 2024
Radu
20 mei 2024
olcer
19 mei 2024

Super lekker, snel en ook nog redelijke projzen. Bedankt!

Jolene
17 mei 2024

Eten is altijd lekker. De gerechten van de grill zijn heerlijk en uitgebreid. De pizza's ben ik ook altijd meer dan tevreden mee. Ik heb vaak pasta carbonara en die is bij hun ook zo lekker. Eten komt warm aan, ook als soms de bezorgtijd iets langer is. Ze zijn super klantvriendelijk en wat mij betreft een aanrader als je lekker wil eten. Ohh en de tiramisu....probeer zelf maar... hij is heerlijk.

Ronald Bakker
16 mei 2024
Jeannette
14 mei 2024

Altijd super pizza, vriendelijke bezorgers. Gewoon een super pizzeria

marienus
12 mei 2024
Spettje
11 mei 2024

Mag alleen iets meer ananas op.

Marije
11 mei 2024

Heerlijke pasta!!

Marjolein
11 mei 2024
Natascha
9 mei 2024

Heerlijke pizza's altijd warm en vriendelijke bezorger. Helemaal top!!

marienus
5 mei 2024

zeer goed restaurant h

Rein
3 mei 2024

Prima pizza

Jeannette
28 april 2024

Heerlijke pizza, vriendelijke bezorging erg nette jongen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard
28 april 2024

Top pizza's, super bezorging!

AM
28 april 2024

Ondanks de koningsdagdrukte, werd de pizza binnen een uur bezorgd binnen de tijd die aangekondigd werd. Jammer dat hij lauw was en de bodem slap. Ingrediënten waren wel volgens wens verwerkt.

Heerlijke pizza’s weet
27 april 2024
Jan
26 april 2024

Pizza s waren goed van smaak, zagen er mooi uit. Makkelijk te bestellen, snelle levering, vriendelijk personeel. Echte aanrader.

Rick
24 april 2024

Heerlijke pizza’s en super service zoals altijd

Lisa
24 april 2024

Recentelijk hebben we de Pizza quattro formaggi ontdekt en die vinden we heerlijk. De Cheesecake is zoals het hoort te zijn, ook een aanrader. Al met al is alles wat we tot nu toe hier besteld hebben lekker. De bezorging is altijd vlot (afgezien van hele drukke dagen natuurlijk maar dan nog vrij mooi op tijd) en vriendelijk. Bedankt voor jullie diensten en lekker eten.

udo
22 april 2024

Super lekker snel en vriendelijke bezorgers

Katinka
21 april 2024

Heerlijke pizza's en vlotte en erg vriendelijke bezorgers.

Nienhuis
21 april 2024

Weer een heerlijke pizza gehad! En de bezorging was weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anna
20 april 2024

Heerlijk!

Maaike
20 april 2024

Lekkere pizza's & goede service

Rikus
19 april 2024
Karel
18 april 2024

3 pizza’s besteld en ik had de Pizza paesana alla gorgonzola, als ik heel eerlijk ben dan was u wel wat zuinig met de gorgonzola. We moetsen echt even kijken welke paesana de gorgonzola had. Maar lekker was hij wel.

Hartenhof
17 april 2024

Ik heb heerlijk gegeten.

Anoniem
15 april 2024
Witzand
15 april 2024

Snelle bezorging, eten was goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mo
9 april 2024

Super!!

Chris
5 april 2024

The pizza and kapsalon are really good. i highly recommend them.

Hc
28 maart 2024

De bodem is mij te broodachtig. Maar het vreemdste was toch wel dat bruschetta een pizza bleek!

Greetje Sprado
25 maart 2024

Heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter Olive
25 maart 2024

Had spaghetti carbonara, Smaak was ok maar eten was lauw. Zelf ff in de magnetron gedaan, no problem

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Astrid
21 maart 2024

Supergoed, op tijd en heerlijk gegeten!!

Rick
20 maart 2024
Madani
20 maart 2024

Altijd goed verzorgd eten en vriendelijke bezorgers!

Tys
20 maart 2024

Goeie pizza, snel en warm geleverd. Meer kan je niet vragen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

René
20 maart 2024

Heerlijke pizza's ... hier ga ik zeker vaker bestellen!

Greetje Sprado
18 maart 2024

De pizza paesana was goed, helaas was de peperoni te hard/lang gebakken, waardoor de korst te hard was. Jammer.

Sietse
17 maart 2024
Peter Mees
17 maart 2024

Bestelling kwam een uur te vroeg, we waren er nog niet klaar voor.

Westerhoff
11 maart 2024

Uitstekend heerlijke pizza.s

Simon
9 maart 2024
Rochelle
3 maart 2024

Heerlijke pizza’s

J
28 februari 2024

Zeer tevreden, lekkere pizza's, snelle bezorging en goed warm. Top!

Alexander
22 februari 2024

Pizza/calzone was heerlijk. Gevraagd er geen spek op te doen maar paprika. Was geen probleem. Bezorging een kwartier te laat.

Jasper
21 februari 2024

Lekkere lasagne paesana, vriendelijke bezorger

Anoniem
21 februari 2024

Een fantastisch lekkere pasta carbonara!! Zo m’n mogelijk room toevoegen haalt Italië bij je in huis

Let
19 februari 2024

Perfect op tijd. We wonen ver weg, maar alles was warm! Mijn lasagne was wel erg zout, maar verder top!

Ywe
18 februari 2024

Goed gevulde en lekkere pizza's. Leuke mensen en een hele fijne pizzeria.

g meulenaar
17 februari 2024

goed en lekker en snel, zoals elke keer!!

Drent
11 februari 2024

Helaas voor de 2e x een dik half uur te laat met bezorgen. Maar eten super heerlijk. En personeel vriendelijk.

Greetje
10 februari 2024

Gewoon heerlijk

Bert
2 februari 2024

Altijd correct en op tijd geleverd. Als ik het zelf ophaal vaak al binnen 15 minuten. Dan heb ik elders slechtere ervaringen. En het eten: gewoon TOP

Jan
2 februari 2024
Mo
28 januari 2024

Aanwinst voor de wijk! Zeer goed!

Wim van Nispen
28 januari 2024

Verkeerde Pizza ontvangen

Jörgen Bootsma
27 januari 2024

Heerlijk eten zoals altijd. Flinke porties en zeer goed op smaak. Ook het brood is een echte aanrader.

Els
26 januari 2024
Edwin
25 januari 2024

Snelle bezorging, prima service!

Ellen
21 januari 2024

17:32 besteld voor 5 pizzas zo snel mogelijk op zaterdagavond. Verwachtte bezorgtijd werd 18:45 volgens de bevestigings email. De pizza werd 19:35 bezorgd. Een aantal maal geprobeerd te bellen maar er wordt niet opgenomen. De pizza was erg lekker maar al met al niet een fijne ervaring als je met je kinderen zó lang moet wachten als je een keer een pizza besteld.

Reactie van Pizza Butler

Onze excusus, op zondag kunnen de bezorgtijden extra oplopen. u kunt dit volgende keer voorkomen om te bestellen met een bepaalde tijd. wij zullen die altijd zorgvuldig aanhouden.

Albert
21 januari 2024

Besteld en betaald. De bestelling is niet geleverd. Telefonisch niet te bereiken.

Reactie van Pizza Butler

Onze excusus, wij hadden te kampen met internet storing

Anna
20 januari 2024

Heerlijke pizza! En goede bezorging.

Jan Eenjes
19 januari 2024

Uitstekende pizzas die helaas drie kwartier te laat werden bezorgd

Yane
19 januari 2024

Heerlijke pizza's en vriendelijke bezorging. Pizza's nog lekker warm lekker van genoten

Marleen
19 januari 2024

Goede service en heerlijke pizza’s! Wel heel erg zout dus volgende keer bestel ik er een drankje bij ;)

L Westerlaan
17 januari 2024
lou
11 januari 2024

helemaal top had het idee dat de bezorger hem onderweg heeft gebakken hahahaahaha zo heet

Marcel
8 januari 2024

Pizza Prosciutto besteld, Margherita gekregen. Was al vrij laat dus geen zin gehad om erachteraan te bellen. Vorige keer ook al wat misgegaan met de bestelling. Controleer je bestelling dus maar goed bij de deur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Pizza Butler

Heel vervelend voor u , onze excusus hiervoor. dit is uiteraard niet onze bedoeling geweest.

Gj knol
8 januari 2024

Bezorging was veel te laat. Zou om half 8 worden bezorgd maar werd pas 3 kwartier later en pizza was lauw. Waardeloos.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard
6 januari 2024

Ruim uur te laat. Pizza lauw. Bezorger kan je 3 straten verderop horen aankomen. Keiharde muziek in de auto. Na eerdere positieve ervaringen deze keer zeker niet

Kate
6 januari 2024
Renee
5 januari 2024

Ik bestel hier al een behoorlijke tijd en elke keer zijn de pizza's heerlijk, vooral de pizza buffola. Ik was eens de knoflooksaus vergeten en aan de telefoon wisten ze wie ik was (no pun intended, haha); erg klantvriendelijk en klantgericht! Absolute aanrader ;)

Marianne
4 januari 2024

Erg lekker! Altijd vriendelijk en snel bezorgd.

Y
2 januari 2024

Na een fout op 2e kerstdag contact gehad met Kamil de eigenaar van butler. Heel erg goed de fout opgelost. Vandaag opnieuw besteld en heerlijk gegeten. Dikke pluim voor jullie.

Rebekka Engels
25 december 2023

Heerlijk eten en uiterst vriendelijke mensen!!

Marleen
24 december 2023

Heerlijke pizza’s!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martijn
24 december 2023

Het was een hele goede pizza. Of zoals Vincent het noemde: “It was paradise”. Gewoonweg een perfecte Calzone

Wietske
20 december 2023

Heerlijke lasagne en brood. De bezorgers zijn ook ontzettend aardig. Complimenten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marianne
14 december 2023

Met name de pasta was superlekker!

Janny
13 december 2023

Was weer heerlijk!

joje
12 december 2023

Pizza me tlekjer veel groente en sowieso veel vulling. Heerlijk!

Jasper
11 december 2023